Contact Hiske van Keulen
Contact
Last name

Email address

Subject

Message

Send a copy of this email to your inbox


Code de sÈcuritÈ
Validation code
Hiske van Keulen
the Netherlands
+33624799965
contact@the-littlebee.comThe Little Bee is een fotostudio voor creatieve kinderfotografie. In Hengelo (ov) heb ik een kleine knusse studio en neem hier de tijd kinderen op hun gemak te laten voelen. Ik zoek vooral de spontane momenten tussen de geposseerde momenten door. Maar soms is ook net de geposeerde foto prachtig en eigen.
Het fotograferen zelf duurt maximaal een half uur. Ook kan ik langs komen bij u thuis als u dat prettiger vindt. Of is fotografie buiten of op een lokatie ook een mogelijkheid.
Naast de studio voor kinderfotografie bied ik ook concertfotografie aan, bedrijfsfotografie, newbornfotografie en portretfotografie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kosten: 125,-. U krijgt hiervoor 5 foto's digitaal in hoge resolutie via de mail, en 1 afdruk van 20 bij 30. Meerdere afdrukken, ook op veschillende achtergrond, is uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

ACTIE: 1 keer in de maand geef ik een gratis fotoshoot weg aan iemand die het goed kan gebruiken. Geef je hiervoor op via de mail.


Hiske van Keulen
Hassinkweg 7
7556BV Hengelo ov
Tel: 06-24799965
contact@the-littlebee.com

Top